Édes Élet, Édességek

Édes Élet, Édességek, Torta receptek, Torta díszítés

Hogyan készítsünk csokoládé lepkéket?

2018. október 07. 21:30 - testünk-egészségünk

Színes csokoládé lepkék készítése muffinok, torták tetejére

Színes csokoládé lepkék készítése muffinok, torták tetejére

Ezek az aranyos ehető csokoládé pillangó dekoráció lenyűgöző utolsó simítás cupcakes vagy pite, valójában sokkal könnyebb, mint a legtöbb ember gondolná. 

Hozzávalók (Hozzávalók: 24): 

 

6 dkg barna tejcsokoládé 

6dkg fehér csokoládé 

Fogpiszkáló 

Pillangó szárny és a lepke antenna sablonok 

24 matt cupcakes 

Színes lepkék torták muffinok tetejére csokoládéból

Csokoládé lepkék készítése:

 

1.. Mikrohullám sütőben olvasszuk kfel a csokikat, ellenőrizzük minden 30 másodpercben, hogy megakadályozzuk őket a túlmelegedéstől. Keverjük addig, amíg megolvadt és sima lesz. 

2.. Helyezze a sablont a munkafelületre, és a szalagot a zsírpapír lapba rajta. Transzfer néhány olvasztott barna bevonat a csővezeték táska ellátott kis kerek hegy, a papír membrán, vagy egy műanyag zacskóba, egy kis lyukat vágott a sarokban. A sablon, mint egy útmutató, cső csokoládé antennák rá a zsírpapír. Miután befejeztük futja az antennát az oldalon, tolja a szócikket, és nem a másik oldalon, akkor kell legalább 24, és mivel kényes, ez egy jó ötlet, hogy extra törés esetén. Hadd be teljesen, mielőtt őket. 

3.. Ahhoz, hogy a szárnyak, ismét szalag egy darab viaszos papírt a pillangó szárnyának sablont a munkafelületre. Ezek a szárnyak a legjobban, ha a bevonat meleg és folyékony, így szükség lesz újra a meleg, hogy néha a kis csomagokban, a mikrohullámú sütő, és a munka 1 szárny egy időben. Kezdjük azzal, felvázolja a szárny egy vastag, barna bevonat. 

4.. Át néhány, a narancssárga bevonat a csővezeték táska ellátott kis kerek hegy, a papír membrán, vagy egy műanyag zacskóba, egy kis lyukat vágott a sarokban. Töltse ki a közepén a szárnyak a narancssárga bevonat-Ne aggódj kitöltésével minden egyes helyet, csak egy általános lefedettség rendben. 

5.. Egy fogpiszkálóval elterjedt a bevonat, hogy a széleit a szárny, közvetlenül szemben a barna vázlatot. 

6.. Vedd fogpiszkáló, és húzza át a barna vázlatot, a narancs, ami egy kavargott mintát. Ismételjük meg a szélek körül a szárny. Továbbra is szárnyakat, melegíti a bevonat és újratöltését a táskát szükség, ha már az összes szárnyak amire szüksége van. Ez egy jó ötlet, hogy extra szárnyak esetén a törés. Miután az összes szárnyak készülnek, lehetővé teszi számukra, hogy állítsa be teljesen. 

7.. Összeszerelhető, bottal a szárnyak tetején a cupcakes egy kissé szögben úgy, hogy a külső széle emelje fel a cupcake. Gondosan kibír antenna felső szárnyai között. Mivel ezek a finom, átviheti őket egy kis spatula vagy kés, hanem elvenné ujjakkal. 

8.. Végül újra meleg csokit bevonat, tegyük egy zacskóba, és a cső a vonal, vagy több pont között a szárnyak, hogy a pillangó testét.

forrás

FACEBOOK oldalunk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://edesedessegek.blog.hu/api/trackback/id/tr36545811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása