Ez a cukormázas torta jól mutat az ünnepi asztalon, legyen az esküvő, születésnap, vagy más alkalommal.
Piskóta torta csoki krémmel, cukormázzal
Hozzávalók:
1 piskótatorta
500 g cukormáz (fondant)
- 25 dkg vaj
- 50 dkg porcukor
- 2 ek kakaópor
- 50 g csoki
Elkészítjük a tortatálalást:
Elegyengetjük a torta tetejét és oldalát, majd a felesleges cukormázat egy éles késsel levágjuk.
Az így elkészült tortát a cukormázas alapra emeljük és tetszés szerint marcipán vagy cukormáz figurákkal díszítjük.
A torta szélén a cukormázat csipesszel csipkésre formázzuk.
A torta alját és a tortalap szélét színes selyemszalaggal díszítjük.
Jó étvágyat!
Ünnepi Csokitorta marcipánnal diétásan